Újabb autó a battonyai SOS Gyermekfalunak

Május 12-én adja át második ajándék autóját 100. születésnapja alkalmából a nemzetközi autógyártó cég magyarországi képviselete. A hófehér Chevrolet Orlando-t ezúttal a Magyarországon elsőként megalapított battonyai SOS Gyermekfalu kapja. A rendezvényen a kecskeméti átadáshoz hasonló születésnapi programok várják a gyermekfalu lakóit.

Második születésnapi ünnepségére készül a 100. születésnapját ünneplő hírneves autógyártó vállalat, amelynek keretén belül egy vadonatúj Chevrolet Orlando kerül átadásra a battonyai SOS Gyermekfalu részére. A gépjármű kulcsát a szegedi Chevrolet C-Mobil márkakereskedés adja át a gyermekfalu vezetőségének. Az autó leginkább a gyermekek szállításában segíti majd a battonyai alapítvány dolgozóit és lakóit, akik így a kicsik iskolába hordását és külön programokra vitelét is könnyebben meg tudják oldani a jövőben.

Az eseményen az amerikai születésnapok hangulatát idéző programok várják a gyermekeket, akik hotdogot és vattacukrot ehetnek, légvárban ugrálhatnak és különböző sorversenyeken vesznek majd részt. A kocsi átadása után a gyermekek zenés műsorral kedveskednek az ajándékozó félnek, akik a rendezvény zárásaként kis ajándékcsomagokkal és egy hatalmas születésnapi tortával lepik meg a kicsiket.

Forrás: Objektív Hírügynökség

Szólj hozzá!