Új szelek fújnak

Tisztelt Olvasóink!

A Viadukt híroldala némileg átalakul, nem kívánván támadási felületet adni mindazoknak, akik esetleg ferde szemmel tekintenek ránk.

Ezért hosszas vívódás után úgy döntöttünk -tulajdonos és működtető-, hogy egyféle passzív ellenállásként átalakítjuk híroldalunkat.
Mivel nem kívánunk behódolni a kormányzat bejelentgetős óhajtásának, és nem kívánjuk ezt a médiumot is feláldozni  nagy Nemzeti Egység oltárán, ezért a továbbiakban alapvetően a külhoni magyarság dolgaival, gondolataival ismertetjük meg olvasóinkat; azon külhoni magyar nyelvű portálok írásaiból válogatunk, akikkel erről már korábban megállapodtunk, és tettük ezt eddig is.

Mivel fenntartjuk azt az alapvető jogunkat, hogy a vélemény nyilvánítás szabadsága egyetlen demokratikus országban sem sérülhet, és azt a véleményünket, hogy a 2011. július 1-től érvényes médiaszabályozás ezt a jogot csorbítani hivatott, élünk azzal az e törvényben biztosított jogunkkal, hogy a bejegyeztetés helyett átalakulunk, így a továbbiakban a hazai vonatkozású politikai- és gazdasági, közéleti kérdéseket a bejegyeztetésmentes blogformában dolgozzuk fel, tehát híroldalunk hírbloggá változik.
Innentől kezdve a belföldi vonatkozású hírek, a korábbi tényközléssel ellentétben immár kommentárral, véleményként jelenik meg a vélemény oldalon. Sajnálom  személy szerint is, hogy a hatalom a tények ismertetése helyett a tények magyarázatára kényszerít! Ezzel természetesen ismét magának okoz károkat, de azt tartja  népi bölcselet, hogy “a hülyeségnek ára van”.

Tisztában vagyok azzal, hogy oldalunk nem tartozik a “jelentős befolyással bíró médium” kategóriájába, ám bízom abban, hogy ha csak egy kicsit is sikerül néhány ember gondolkodásmódjára hatnunk, azzal is sokat tettünk a valódi nemzeti egységért, az összmagyarságért!

- cser -

– cser –

Szólj hozzá!