Valentin a jégen

A Corvin Bevásárló Központ második emeletén, január 20-ától jégpálya üzemel. Február 12-én sztárvendég volt a pálya üzemeltetéséért és programjainak kialakításáért felelős Lucky Lokkers csapat.

A szlovén bajnokokból álló jégkorcsolyás team fergeteges show műsorral kápráztatta el a népes nézősereget, mikor 18:00-kor felléptek a jégre.

A látványos revü témája természetesen a szerelem, a párválasztás volt, valamint ennek módozatai korcsolyás módon. Miután táncosok párra leltek és össze is házasodtak a „lagzin” Michael Jackson szolgáltatta a zenét.

A műsor mindössze csak 1 órás volt, de a buli folytatódott egészen zárásig, este 10 óráig.

Corvin jégpálya
Nyitva tartás: március 20-ig naponta 10:00 – 22:00 óráig
Animációs programok:
kedd-péntek 17:00-18:00,
szombat-vasárnap: 11:00-12:00 között.

Magyarországon először: korcsolyázó animátorok!

Animátorok a jégenMagyarországon eddig példa nélküli vállalkozásba fogtak a Tiszta Dili animátorai. Animators On Ice program más országokban már működő játékos korcsolyázás. Az együttműködést a „Tiszta Dili”-vel Lucky Luka hozta hazánkba idén és a Corvin Bevásárló Központ második emeleti jégteraszán indította el, hivatalosan január 20-án.

A Tiszta Dili csapata speciális képzést kapott Luka-tól és versenykorcsolyázóitól.

A csapat animátorai játékosan, de szakszerűen segítenek felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, hogy az első csúszást megtegyék a kezdők. Ezen felül több trükköt is megtanítanak az animátorok, amivel bárki le tudja nyűgözni a barátait, vagy sárga irigységre készteti ellenségeit!

Mennyi a beugró? Ha hozod a saját korid, akkor csak egy forró csoki ára, ha nincs mivel suhanj a jégen bérelj korit: gyerekeknek 250 Ft / 1,5 óra, felnőtteknek: 500 Ft / 1,5 óra.

A Tiszta Dili csapata szeretettel vár minden érdeklődőt!

-cser-

- cser -

Szólj hozzá!