Gyanús autóhoz riasztották őket, körözöttet fogtak

A Móri Rendőrkapitányság Ügyeletére szerdán este érkezett bejelentés arról, hogy Bodajkon egy családi ház udvarán egy gépkocsit bontanak szét, ami elképzelhető, hogy bűncselekményből származik – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.

A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol igazoltatták az udvaron lévő személyeket, majd az autót is leellenőrizték a rendszáma, valamint a motorszáma alapján. A gépkocsit azonban nem körözték. A tulajdonos – aki barátaival egyik ismerőse családi házának udvarán szedte szét a kocsit – adás-vételi szerződéssel igazolta, hogy az az övé.

Az ő adatainak ellenőrzése során azonban kiderült, vele szemben körözés van érvényben. A Monori Városi Bíróság elrendelése alapján a Nagykátai Rendőrkapitányság adott ki ellene elfogatóparancsot csalás elkövetése miatt.

A 30 éves tápiószelei férfit így a járőrök elfogták, és előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették, és átszállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába.

Forrás: Objektív Hírügynökség

Szólj hozzá!