Cintányéros cudar világ volt a Csiliben

Május 8-án a budapesti Csili Művelődési Házban a Szép korúak színi tanodája “Cintányéros cudar világ” címmel jelentkezett legújabb műsorával, melyben jobbára idősödő emberek mutattak be kuplékat, operett részleteket, dalokat, de volt a műsorban népdal, és nóta csokor is.
A szerzők között, a teljesség igénye nélkül, Fényes Szabolcs, ifj. Békeffy István, Eisemann Mihály, Fényes Szabolcs több műve is szerepelt.
A fellépők bizonyították, hogy az idősebb korosztály amatőr csapata is képes mulatni, színvonalasan mulattatni, és öntevékenyen egymásnak nyújthatnak szórakozást egy olyan világban, ami egyre inkább a fiatalokról, a fiataloknak szól!
A műsorban a társulat két tagja, Kerekes Károly és Kerekes Ibolya koreográfusként is debütáltak. Munkájukat vastapssal jutalmazta a közönség.
A helyenként profikra emlékeztető műsorban felcsendülő melódiákat időnként a – több, mint száz, jobbára idősekből álló közönség- együtt dúdolta az előadókkal.
Az estébe hajló, vidám és színvonalas műsor végén “batyus bál” és tombola fokozta a hangulatot.
A tanoda vezetői közül Kokas László, az Operett színház művésze szintén több ízben is feltűnt, erősíteni a mezőnyt.

Többször is elhangzott a felhívás, miszerint a műfajhoz, és a szereplésekhez kedvet érző -nem csak időseket!- szeretettel várják próbáikon, melyeket szerdánként 16 órától tartanak a Csiliben, ahol csatlakozni lehet a társulathoz.
Részvételi díj: 2.000 Ft / hó.
A tanodát vezetik: Halász Aranka és Kokas László az Operett Színház művészei

A közönség arra is ígéretet kapott, hogy további műsoraikban már lesznek prózai darabokból is részletek, vagy önálló, rövid produkciók.

- cser -

- cser -

Szólj hozzá!