Csatlakozzunk a perközösséghez!

A Magyar Szociális Fórum Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoportja egyetértő támogatásáról biztosítja a Rokkant Számkivetettek Társasága (ROSTA) csoport perközösségi kezdeményezését Sorstársaink emberi jogainak érvényesítéséért. Arra kérjük a korhatár alatti rokkantakat, hogy csatlakozzanak a ROSTA csoport alábbi felhívásához, mert a rokkantsági nyugdíj-jogfosztás ténye minden érintettnél fennáll. Vegyük a kezünkbe a sorsunkat!

Minél többen jelentkezünk, annál kevesebb költség terhel minket személyenként. A belépésnél, csak képletes ügyvédi díjazás terhel mindenkit, ami szükséges a sikeres indításhoz.

Együtt sikerülhet!

MSZF Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoport

2013. január 13.

 

 

 

FELHÍVÁS!

 

Kedves Sorstársak!

Elege lett a rokkant-törvény áldozatainak, hogy jogfosztottá váltak!
A nyugdíjunkért és az életünkért harcolunk minden törvényes eszközzel!
Az eddigi jó szándékú demonstrációk szinte semmilyen eredményre nem vezettek a társadalom érdektelensége, a törvényhozói akarat híján, ezért MOST(!) kezünkbe vesszük a sorsunkat.

A ROSTA perközösséget kíván alakítani, a rokkantak és alapvető emberi jogaik érvényesítéséért. Nemzetközi szinten igyekszünk elérni a sokakat ellehetetlenítő, kirekesztő, megalázó, embertelen törvénynek a semmissé tételét. Várjuk sorainkba mindazokat, akiket a kormányzat méltánytalanul kilátástalan helyzetbe sodort. Akiket, az ellátórendszer kilökött, leminősített, vagy súlyos betegen be sem fogadott.

Azok jelentkezését is várjuk, akiknek ezután kell felülvizsgálatra menniük, hiszen a nyugdíjgarancia és az ehhez kapcsolódó juttatások számukra is megszűntek.
Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélyünk, és kisebb a költségünk.

FONTOS: Az ügyvédi költség jelképes összeg, ami a jelentkezők létszámától is függ.

Csak együtt sikerülhet! Csatlakozzatok!
Jelentkezés: 2013. január31.-ig!

 

ROKKANT SZÁMKIVETETTEK TÁRSASÁGA – ROSTA
Szalai József (szervező)
http://www.facebook.com/groups/100834813428454/

 

Forrás: Magyar Szociális Fórum Szociális Kerekasztal

Szólj hozzá!